Ekologisk Kaffekalender

 

Också 2024 har vi skapat i ett unikt samarbete mellan de två gotländska företagen Gute Rosteri och Kränku Te & Kaffe en helt ekologiskt certifierad Kaffikalender. Den vackra papplådan innehåller 24 st påsar med 24 gram ekologiskt bryggmalet kaffe i varje. Njut varje decemberdag fram till jul!

Kaffikalendern består av en tredjedel kaffesorter som blandas och skapats unikt av Kränku på Gotland (och som rostas av Gute Rosteri). En tredjedel är från Gute Rosteris fantastiska sortiment och en tredjedel består av sorter som vi tagit hem speciellt till årets Kaffikalender, med några länder som vi tror att du kanske inte har smakat kaffe ifrån tidigare. Totalt 576 gram ekologiskt kaffe! 

Nytt för i år är att påsarna med kaffe är gjort av papper och så hela förpackningen ska till pappersåtervinningen! Jättekul tycker vi med tanke på miljön.

Vi kommer också att erbjuda Kaffikalendern till utvalda återförsäljare så tipsa din lokala kaffehandlare om att ta kontakt med Gute Rosteri.

 

Köp Kaffikalender 2024 här.

 

 

GUTE ROSTERI
är ett 100% ekologiskt certifierat kafferosteri från Gotland med fokus på hållbarhet och kvalité. Vi grundades 2016 av Jelle Van Echelpoel som bland annat är flerfaldig svensk mästare i kaffekonst.

KRÄNKU TE & KAFFE
grundades 1977 och är en prisbelönad te- och kaffebutik mitt i världsarvsstaden Visby. Vi erbjuder ett stort sortiment av te, kaffe och gotländska delikatesser och är mest kända för vara egna te- och kaffeblandningar.